Om Nybo Finans

Nybo Finans er Danmarks nye attraktive lån, hvor du som kunde nemt, enkelt og sikkert kan ansøge om et lån mellem 3.000 – 75.000 kr.

Hos Nybo Finans gør vi det nemt enkelt og sikkert at låne til de ideer og ønsker du har behov for. Vi har allerede utrolig mange kunder og er en finansieringsside, som henvender sig til alle private personer. Vi har et stort ønske om at det skal være nemt, enkelt og overskueligt at forstå og bruge vores finansielle produkter, hvorfor vi har en utrolig enkel og gennemskuelig ansøgningsprocess. Når du ansøger vil du opdage hvor nemt det er ansøge, samt hvor hurtigt og nemt det er, at få det at få udbetalt det ønskede beløb.

Vores hovedkontor ligger i Kolding samt vi har en afdelinger I Aarhus og København. Udover Nybo Finans udbyder vi i samarbejde med Basisbank lån via flere forskellige lånesider.

Vi er en del af en af HGFinans.dk, idet vi er ejet af HolmeGruppen ApS, som er repræsenteret med Detail og E-handel i flere Europæiske lande. Du kan læse mere om Holmegruppen her.

Databeskyttelseserklæring

Nybo Finans har udarbejdet en databeskyttelseserklæring, som dækker eksisterende, tidligere og kommende kunder. Du kan læse mere om databeskyttelses erklæring her.